پیام‌نما

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَاتُحِلُّوا شَعَائِرَ اللَّهِ وَ لَا الشَّهْرَ الْحَرَامَ وَ لَا الْهَدْيَ وَ لَا الْقَلَائِدَ وَ لَا آمِّينَ الْبَيْتَ الْحَرَامَ يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِنْ رَبِّهِمْ وَ رِضْوَانًا وَ إِذَا حَلَلْتُمْ فَاصْطَادُوا وَ لَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ أَنْ صَدُّوكُمْ عَنِ‌الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ أَنْ تَعْتَدُوا وَ تَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوَى وَ لَا تَعَاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ وَا لْعُدْوَانِ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ * * * ای اهل ایمان! [هتکِ حرمتِ] شعایر خدا [مانند مناسک حج] و ماه‌های حرام [رجب، ذوالقعده، ذوالحجه ومحرم] و قربانی بی‌نشان، و قربانی نشان‌دار و قاصدان [و راهیان به سوی] بیت‌الحرام را که فضل و خشنودی پروردگارشان را می‌طلبند، حلال مشمارید. و چون از احرام بیرون آمدید [اگر مایل باشید، می‌توانید] شکار کنید. و کینه‌توزی و دشمنی گروهی که شما را از [ورود به] مسجدالحرام بازداشتند وادارتان نکند که [به آنان] تعدّی و تجاوز کنید. و یکدیگر را بر انجام کارهای خیر و پرهیزکاری یاری نمایید، و یکدیگر را بر گناه و تجاوز یاری ندهید؛ و از خدا پروا کنید که خدا سخت کیفر است. * * * جمع باشید ای حریفان زانک وقت خواب نیست / هر حریفی کو بخسبد والله از اصحاب نیست

۳۱ مرداد ۱۴۰۱، ۸:۳۲

رویترز:

احضاریه گراهام برای شهادت درباره اتفاقات انتخابات ۲۰۲۰ تعلیق شد

احضاریه گراهام برای شهادت درباره اتفاقات انتخابات ۲۰۲۰ تعلیق شد

احضاریه لیندسی گراهام سناتور ایالات متحده برای شهادت دادن درباره اتفاقات مربوط به انتخابات ۲۰۲۰ تعلیق شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، یک دادگاه استیناف فدرال آمریکا موافقت کرد که به طور موقت حکم دادگاه بدوی درباره الزام «لیندسی گراهام» برای حضور در برابر هیئت منصفه ویژه تحقیق درباره انتخابات ۲۰۲۰ را تعلیق کند.

این هیئت در حال بررسی اقدامات غیرقانونی با هدف لغو نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ در جورجیا است و به همین منظور از گراهام خواسته بود تا برای شهادت در برخی مسائل حضور یابد. این احضاریه به نماینده جمهوری خواه کارولینای جنوبی دستور داده بود که روز سه شنبه در مقابل هیئت منصفه بزرگ حاضر شود.

لی مارتین می، قاضی منطقه‌ای ایالات متحده، دوشنبه گذشته درخواست گراهام برای ابطال احضاریه او را رد کرده بود. وکلای گراهام سپس به یازدهمین دادگاه تجدیدنظر ایالات متحده شکایت کردند و روز یکشنبه نیز، هیئتی متشکل از سه قاضی از دادگاه تجدیدنظر دستور توقف موقت احضاریه صادر کرد.

پس از تصمیم گیری می در این مورد، طبق حکم دادگاه تجدید نظر، پرونده برای بررسی بیشتر به حوزه یازدهم باز می‌گردد.

این تحقیقات اوایل سال گذشته و پس از تماس تلفنی ترامپ با «برد رافنسپرگر»، وزیر محلی جورجیا در ۲ ژانویه ۲۰۲۱ آغاز شد. در آن مکالمه، ترامپ پیشنهاد کرد که رافنس‌پرگر می‌تواند نتایج انتخابات جورجیا را تغییر دهد.

اعضای هیئت تحقیق گفته اند که می‌خواهند از گراهام در مورد دو تماس تلفنی که می‌گویند با رافنسپرگر و کارکنانش بلافاصله پس از انتخابات عمومی ۲۰۲۰ انجام داده است، بپرسند. با این حال با تعلیق احضاریه گراهام مشخص نیست که نتایج تحقیقات درباره اقدامات ترامپ در جریان برگزاری انتخابات در جورجیا تا چه اندازه قابل استناد و بررسی باشد.

کد خبر 5569320

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha